Звернення Лубенського міського голови

Сьогодні Росія оголосила Україні війну. В державі введено військовий стан. Просимо вас не піддаватися паніці та користуватися інформацією тільки з перевірених джерел.

По мірі надходження інформації надаватимемо її вам!

Правоохоронними органами буде посилено охорону підприємств критичної інфрастуктури на території Лубенської територіальної громади.

По можливості залишайтеся вдома, зберіть нейнеобхідніші речі та чекайте подальшої інформації. Сьогодні діти залишилися вдома, разом з батьками. Школи і садочки не працюватимуть до з’ясування ситуації та окремого інформування.

Якщо вибухи чуєте чи бачите поряд з собою - терміново зайдіть в найближче укриття . І, головне, не піддавайтеся паніці – саме цього ворог і добивається.

Основною інформацією будуть оперативно володіти секретарі мікторайонів та старости. Черговий телефон, за яким ви зможете задати термінові питання та повідомити важливу інформацію 71 432. Мобільний телефон  066 342 27 94.

Зараз настали вирішальні часи, коли усі ми маємо бути об’єднаними навколо спільної мети, мати чітку позицію, чесно, кожен на своєму місці, виконувати свій як професійний так і громадянський обов’язок.

Бережіть себе! Ми на своїй землі! Перемога буде за нами!Слава Україні!

Лубенський міський голова                            Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови