Країни-партнери підтримують Лубенську громаду

У період нападу Російської федерації на Україну наша держава отримала дієву підтримку від багатьох партнерських держав, які засуджують загарбницькі дії ворога та стають на бік усього українського народу.

Наша Лубенська громада також днями отримала чимало дзвінків та листів з польського міста Скерневіце, зокрема і від його мера Кшиштофа Яжджика, який висловив нам щирі співчуття та слова підтримки. Також він повідомив, що вже незабаром Лубни отримають гуманітарну підтримку від дружньої Польщі: харчові продукти (у тому числі й дитячі), необхідні медикаменти, засоби гігієни, а також теплі речі та ковдри, спальні мішки тощо.

До сусідньої Польщі приєдналася й небайдужа Німеччина. Лист, що надійшов від бургомістра міста-партнера Раунхайму Томаса Юе, містить не лише засудження загарбницьких дій Росії, а й почуття захопленням усім українським народом, його мужністю та героїзмом. При цьому Томаса Юе побажав мешканцям Лубенської громади стійкості духу та перемоги й висловив готовність надати необхідну допомогу.

Тож велика вдячність вам, шановні наші давні ділові партнери - Польща та Німеччина, від усієї Лубенської громади. Разом ми переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови