До уваги пенсіонерів та отримувачів соціальних виплат!

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат!

В умовах воєнного стану отримати необхідні виплати ви можете у декілька способів.

Якщо ви знаходитесь вдома і не змінювали свого постійного місця проживання, можете отримати пенсії, соціальну допомогу чи субсидію через Укрпошту та її відділення, залишаючись вдома чи забрати особисто, відповідно до дати звичного графіку виплат. Звертаємо вашу увагу, що через ведення бойових дій дати виплат можуть бути перенесені, але не скасовані.

Перевірити роботу відділень Укрпошти у вашому регіоні можна за посиланням https://offices.ukrposhta.ua/.

Для громадян, які змінили місце проживання слід звернутися до Контакт-центру Укрпошти (тел.: 0 800 300 545 та обрати кнопку 2 – розділ «Пенсії, соціальні виплати та субсидії»). Усі дзвінки безплатні.

Також можна звернутися до Пенсійного фонду України за номерами телефонів, які розміщені за посиланням https://www.facebook.com/pfu.gov.ua або передати інформацію через електронний кабінет.

Крім того, ви можете повідомити про необхідність отримання пенсії, грошової допомоги за іншою адресою, надавши необхідну для цього інформацію (ПІБ, адресу, паспортні дані тощо).

Якщо ж бажаєте отримати пенсії та субсидії через банківські установи, але не маєте зараз можливості зняти з картки готівку, ви можете скористатися наступними сервісами Укрпошти:

перерахування  коштів з картки для отримання готівки у відділенні Укрпошти або з доставленням за адресою проживання за допомогою послуги «З картки додому»: https://www.ukrposhta.ua/perekaz-z-kartki-dodomu/

зняття коштів через POS-термінали у відділеннях Укрпошти. Детальніше про послугу https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hotivky-cherez-pos-terminal

Будь ласка, стежте за повідомленнями на сайті https://www.ukrposhta.ua/ua/news/ та завантажуйте додаток Укрпошта в Google Play (залінкувати https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.ukrposhta.android.app&hl=uk&gl=US)  та App Store (залінкувати https://apps.apple.com/ua/app/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B0/id1387887639?l=uk) щоб знайти найближче відділення та графік його роботи.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови