Оперативна інформація станом на ранок 13.03.2022р.

Триває 18 доба війни. Станом на ранок 13.03.2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади в цілому спокійна й контрольована.

Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснюється у визначеному порядку.

Наголошуємо на необхідності бути пильними й відповідальними. У разі, якщо ви бачите підозрілих осіб, які цікавляться нашою інфраструктурою, військовими частинами, розташуванням промислових підприємств чи ведуть фото або відеознімання – негайно повідомляйте в поліцію за телефоном 102. Так само повідомляйте про помічені вами літальні апарати (дрони).

Місцева влада та підрозділи територіальної оборони ведуть підготовку до оборони міста, готують запаси продовольства та інших необхідних для забезпечення життєдіяльності громади речей. Впродовж доби приймали й відправляли  у гарячі точки гуманітарні вантажі.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Значних аварій не фіксувалося.

Існує велика потреба у наданні тимчасового житла (часто просто ночівлі) сім’ям біженців у нашому місті. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Нагадуємо цілодобові  телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови