14 березня - День українського добровольця

Шановна громадо, захисники України, добровольці!

Сьогодні минає вже чотирнадцятий день весни й дев’ятнадцятий день війни в Україні. Напружена, непримиренна боротьба з ворогом все ще триває і продовжується цілодобово, безперервно. Пліч -о- пліч з мужніми Збройними Силами України територіальну цілісність та суверенітет наших кордонів щодня відстоює численна армія добровольців Лубенщини.

Саме добровольчі бригади земляків формувалися у перші дні наступу ворога на українські землі, патріотично налаштовані, готові зі зброєю в руках відстоювати кожен клаптик рідної землі, наші добровольці без вагань виявили рішуче бажання боротися з російськими агресорами та стояти за Україну до кінця.

Тож 14 березня – це ще один привід для усіх нас виявити своє захоплення та безмежну вдячність багатьом добровольцям Лубенщини. Схиляємо голови в глибокій пошані перед тими чоловіками та жінками громади, перед захисниками, волонтерами, патріотами, ким можемо завжди пишатися, на кого покладаємо справу захисту території Батьківщини, мирного населення ріднокраю та держави в цілому. Честь вам, слава і хвала!

Щиро віримо, що жахіття війни скоро закінчаться, що настане новий мирний день і сонце перемоги зійде над народом України, а всі ви повернетесь до своїх родин здоровими та неушкодженими! Низький вам уклін та щира вдячність від усієї нашої громади!

З Днем добровольця вас!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови