Інформують комунальні служби громади

Шановні мешканці Лубенщини! Поряд з працівниками критичної інфраструктури, територіальною обороною, волонтерами, підприємствами та бізнесом, для забезпечення надання безперебійних побутових послуг населенню трудиться численна армія комунальників.

Щодня ми будемо інформувати вас про діяльність Управління житлово-комунального господарства і зокрема про те, що вже зроблено чи планується зробити комунальними службами територіальної громади.

А відтак, повідомляємо, що станом на 16 березня 2022 року:

КП «Лубни-водоканал» забезпечує постійний доступ громадян до питної води в місті, проводиться обстеження та ремонтні роботи мереж та обладнання. Крім того, працівники підприємства ліквідували порив трубопроводу на перехресті вулиць Старотроїцької та Достоєвського.

ЛК ЖЕУ постійно контролює стан сховищ від обстрілів, які знаходяться у підвалах багатоквартирних житлових будинків та підтримує чистоту прибудинкових територій.

КП «Чисте місто» займається щоденним прибиранням міста. Станом на 16 березня було вивезено 32 м³ негабаритних твердих побутових відходів із контейнерних майданчиків на міське сміттєзвалище.

КПф «Конвалія» проводить постійне забезпечення твердим паливом (дровами) блокпостів, а також забезпечення котелень на альтернативному паливі тріскою з деревини та дровами. З початку березня поточного року було завезено близько 32 м³ на котельні міста та 21 причіп або 68 складометрів дров на блокпости нашої громади.

КП «Шляхрембуд» за потребою надає будівельні матеріали фортифікаційні споруди на в’їздах у місто та на території громади, а також проводить постійне завезення ґрунтових мас на територію підприємства та проїзд автошляхами громади, в тому числі в напрямку руху евакуаційних колон з міста Суми. Періодично проводяться роботи щодо підсипки відфрезерованим асфальтобетоном критичних ділянок дорожнього покриття вулиць міста.

КПф «Лубниміськсвітло» забезпечує функціонування системи вуличного освітлення та увімкнення необхідних ділянок по маршруту руху  евакуаційних колон.

КП «Сяйво» контролює роботу інфраструктури сільських населених пунктів. Також протягом останнього часу ліквідовано порив трубопроводу та відремонтовано свердловини на вулиці Молодіжній уселі Засулля.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови