Працівники культури долучилися до волонтерства

Українське суспільство має чудову здатність самоорганізовуватись у вирішальні та переломні моменти нашої історії. Зараз кожен українець робить усе можливе задля підтримки нашої країни та один одного.

Працівники культури за короткий час переформатували свою роботу у волонтерський напрямок аби підтримати державу та захисників.

З початку війни кожна установа, кожен працівник долучилися до загальної справи, плетуть маскувальні сітки та шиють розпізнавальні стрічки, під час чергувань і не тільки проводять роз’яснювальну роботу, у співпраці зі старостами збирають гуманітарну допомогу, ведуть інформаційну війну, чоловіки клубних установ входять до складу добровольчих загонів. Є серед нас і ті, хто поповнив лави Збройних Сил України або ввійшли до складу Сил територіальної оборони.

Окремо хотілося б подякувати працівникам, які залучені до приймання та розподілу гуманітарної допомоги, а це практично щодня близько 30 осіб. Визначені заклади стають прихистком для тих людей з сусідніх областей, які сьогодні потребують нашої підтримки та допомоги.

Всі, хто нас захищає, згуртовані і перебувають постійно насторожі, кожен працівник на своєму місці виконує визначені завдання. Усі проблеми, які виникають, оперативно вирішуються.

Повірте, прочитую тихі ноти вашої втоми, та приховати їх то ваше професійне. Більш голосною є всеосяжна віра в Перемогу! В щирих поглядах та невтомних щоденних вчинках.

Я пишаюся всіма вами, адже ви змогли подолати смуток і розгубленість, які панували в перші дні війни, а зараз стали організованими, зібраними та впевненими у своїх силах.

Нашу націю не здолати! Слава Україні!

 

Начальник Управління

культури і мистецтв

Юрій Литовченко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови