Дякуємо друзям з Луцька за допомогу!

У ці надзвичайно важкі дні випробувань війною наше суспільство, усі ми складаємо непростий екзамен на людяність, на гуманність, на добро. Вкотре і вкотре переконуємось, що, на щастя, нам не бракує по-справжньому чуйних, небайдужих, співчутливих краян, готових допомогти тим, хто постраждав від російського агресора.

Нещодавно ми вже повідомляли про дієву підтримку друзів із Рівенської області, зокрема з Костопільської міської ради, а сьогодні вже дякуємо волонтерам організації БФ "ФОНД ЮРІЯ ГУПАЛА "ВІРИМО В УКРАЇНУ" (м. Луцьк), а також Василю Морозюку та Олександру Сінчуку, які займалися організацією доправлення гуманітарної допомоги до Лубен. А її у цей особливо важкий час не буває забагато, адже наше місто продовжує приймати біженців, опікуватися переселенцями, які майже щодня прибувають до нашої громади. Тому такі необхідні речі, що були передані Фондом з Луцька, як молоко тривалого зберігання, харчові продукти, жіночий, чоловічий та дитячий одяг, засоби гігієни та інші речі, завжди потрібні, аби підтримати українців, які через активні військові дії опинилися у важких життєвих обставинах.

Щиро дякуємо вам, друзі, від усієї громади. Ви у черговий раз переконуєте нас, що Добро ніколи не стомлюється і завжди повертається сторицею. Твердо впевнені: ми обов’язково переможемо, бо ми - єдиний народ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови