Оперативна інформація станом на ранок 21.03.2022 р.

26-та доба війни народу України з російськими окупантами. Станом на ранок 21.03.2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади вцілому спокійна й контрольована.

Існує велика потреба у наданні тимчасового житла (часто просто ночівлі) сім’ям біженців у нашому місті. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснювалося у визначеному порядку.

Нагадуємо мешканцям громади, що комендантська година триває з 20 години до 6 години ранку наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки. Також просимо мешканців дотримуватися режиму світломаскування у період комендатської години і оголошення повітряної тривоги.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Значних аварій не фіксувалося.

Окремо просимо посилити нагляд за підлітками у вечірній та нічний час. Не допускати їх перебування у покинутих спорудах, на дахах будівель, поблизу військових об’єктів, тощо. На жаль, фіксуються випадки перебування неповнолітніх у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадуємо цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови