Відбулося засідання виконавчого комітету

21 березня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Попри російську агресію, що триває вже 26-й день, наша держава продовжує мужньо відстоювати свою територіальну незалежність. І доки Збройні Сили України мужньо відбивають атаки ворогів, об’єкти критичної інфраструктури, влада громади, комунальні та інші служби продовжують працювати у звичному режимі.

Cьогодні о 09.00 відбулося засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради. За присутності 26 членів виконкому було опрацьовано різнопланові питання. Перед початком роботи усі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх українців, які загинули від рук окупантів.

1. Про затвердження Конкурсної документації та проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади;

2. Про відпуск пального з місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

3. Про затвердження рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради та розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету.

4. Про надання додаткової пільги зі сплати за користування житлово-комунальними послугами членів сімей загиблих учасників АТО(ООС) та воїнів-інтернаціоналістів.

5. Про проведення компенсаційних виплат громадянам за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті на приміських автобусних маршрутах загального користування.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови