Оперативна інформація станом на ранок 22.03.2022 р.

27-ма доба війни народу України з російськими окупантами. Станом на ранок 22.03.2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади вцілому спокійна й контрольована.

Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснювалося у визначеному порядку.

Існує велика потреба у наданні тимчасового житла (часто просто ночівлі) сім’ям біженців у нашому місті. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Сьогодні впродовж дня будуть проводитися навчальні стрільби та тренування зі зброєю на околицях міста. Зберігайте спокій.

Нагадуємо мешканцям громади, що комендантська година триває з 20 години до 6 години ранку наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки. Також просимо мешканців дотримуватися режиму світломаскування у період комендатської години і оголошення повітряної тривоги.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Значних аварій не фіксувалося.

Окремо просимо посилити нагляд за підлітками у вечірній та нічний час. Не допускати їх перебування у покинутих спорудах, на дахах будівель, поблизу військових об’єктів, тощо.

 Нагадуємо цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови