Комунальні служби трудяться на побутовому фронті

Продовжуємо інформувати про щоденну роботу комунальних підприємств Лубенської територіальної громади, які займаються благоустроєм та забезпеченням безперебійного надання житлово-комунальних послуг у населених пунктах Лубенської територіальної громади станом на 22 березня 2022 року.

КПф «Конвалія» здійснювала подрібнення видалених зелених насаджень порослевого походження, що були спиляні на в’їзді до міста Лубни з Київського напрямку та завозила подрібнену деревину на підприємства критичної інфраструктури.

КП «Ритуалсервіс» займалося упорядкуванням Новаківського кладовища, а саме здійснювали прибирання доріг та очищення порослі зелених насаджень.

ЛК ЖЕУ постійно проводить технічне обслуговування та в разі необхідності ремонт ввідних електрощитів у житлових будинках свого підпорядкування, а також обстеження і необхідну прочистку внутрішньо-будинкових каналізаційних мереж житлових будинків.

КП «Чисте місто» прибирає місто із залученням механічної щітки для підмета прибордюрної частини доріг та вивозить сміття на Лубенське міське сміттєзвалище.

КП «Лубни-водоканал» проводяться постійні ремонтні роботи на водозабірних майданчиках та каналізаційно-насосних станціях. Так днями відділом очисних споруд та каналізаційних помпових станцій проведено зварювання решітки на вторинні відстійники ОС №1.

КП «Шляхрембуд» здійснює постійний контроль за станом системи зливових каналізацій, а за необхідності проводить заміни чугунних решіток на пластикові, а також проводить постійні роботи з підсипки ям дорожнього покриття відфрезерованим асфальтобетоном.

КПф «Лубниміськсвітло» продовжує обслуговувати шафи вуличного освітлення, а сааме: внутрішній огляд, очищення і регулювання механічної частини апаратури та перевірка електричних характеристик, фарбування шаф вуличного освітлення, ремонт замків та забезпечує функціонування системи вуличного освітлення, а також увімкнення необхідних ділянок за маршрутом руху вищевказаних евакуаційних колон.

ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» постійно надає послуги з постачання теплової енергії споживачам, відповідно до температурного графіка. Працівники підприємства постійно виконують роботи з ремонту та обслуговування відповідного обладнання на котельнях міста.

КП «Сяйво» забезпечує безперебійну роботу інфраструктури сільських населених пунктів, займається вивезенням твердих побутових відходів згідно з графіком вивезення та рідких побутових відходів за потребою. Також здійснює прибирання узбіч доріг у селі Засулля та автобусних зупинок. Періодично проводить зняття показників обліку електричної енергії в населених пунктах Лубенської територіальної громади.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови