Відбулася позачергова сесія міської ради

23 березня у залі засідань виконкому відбулася позачергова шістнадцята сесія міської ради восьмого скликання, на порядок денний якої виносилося 31 різнопланове питання. Насамперед хвилиною мовчання було вшановано пам’ять про громадян України, які загинули через загарбницькі дії російських агресорів та про колишнього депутата міської ради, директора лісотехнічного коледжу Романа Сендзюка, який відійшов у засвіти.

Роботою сесії керував Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко і серед першочергових питань, що їх було опрацьовано та затверджено на початку, наступні:

про внесення змін до програми оборонної та мобілізаційної роботи на 2021-2025 роки;

про внесення змін до Комплексної програми розвитку соціального захисту населення на 2022-2024 роки;

про внесення змін до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян у м. Лубни на 2022 рік та до Програми здійснення компенсаційних виплат за проїзд окремих категорій громадян Лубенської територіальної громади на 2022 рік.

Також, за результатами голосувань, прийняті рішення щодо фінансової  підтримки комунальних підприємств «Лубни-водоканал» та «Містобудування».

Крім того, депутати підтримали внесення змін до показників бюджету Лубенської міської територіальної громади на 2022 рік, ряд земельних та деякі питання оренди комунального майна Лубенської територіальної громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови