Оперативна інформація станом на ранок 24.03.2022 р.

24 березня – Місяць Незламності України

29 днів і ночей війни, болю й шаленого героїчного опору окупантам. Станом на ранок 24.03.2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається стабільною.

Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснювалося у визначеному порядку.

Розпочалися роботи у агропромисловому комплексі. У громаді триває посівна кампанія.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Значних аварій не фіксувалося. Комунальники вкотре просять не виносити гілля та великогабаритне сміття до контейнерів.

Залишається велика потреба у наданні тимчасового житла (часто просто ночівлі) сім’ям біженців у нашому місті. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Нагадуємо мешканцям громади, що комендантська година триває з 20 години до 6 години ранку наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки. Також просимо мешканців дотримуватися режиму світломаскування у період комендатської години і оголошення повітряної тривоги.

 Нагадуємо цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови