Дякуємо за допомогу ГО «Фонд МАША»!

Не секрет, що весь світ сьогодні продовжує підтримувати Україну під час війни, яку розв'язала Росія. Протягом перших днів наша держава отримала безпрецедентну підтримку у світі та продовжує її отримувати щодня. До того ж приємно, що не тільки політики, економісти та фінансисти солідарні з українським народом у боротьбі проти російської агресії, а й всі світові зірки шоубізнесу, мистецтва та спорту не лишаються осторонь.

Днями це відчула і наша Лубенська територіальна громада, отримавши гуманітарну допомогу від ГО «Фонд МАША» (фонд Маші Єфросиніної). Відома журналістка та телеведуча збирає кошти для допомоги Україні: жінкам, дітям та літнім людям.

Так 25 березня вантажівку з найнеобхіднішим: памперсами, предметами гігієни (вологі серветки, засоби для гоління), а також панчохами, шкарпетками та спідньою білизною було доправлено до Лубен. Після сортування уся ці гуманітарна допомога буде передана нашим краянам, які цього зараз потребують першочергово – маленьким українцям, переселенцям та біженцям, яких зараз прихистила наша громада.

Дякуємо від усієї Лубенської громади нашій відомій, улюбленій багатьма телеведучій Маші Єфросиніній, ГО «Фонд МАША» (фонд Маші Єфросиніної) за цей внесок у нашу загальну справу наближення до перемоги, за небайдужість, співпереживання та підтримку.

Разом ми справді незламні, а отже, перемога таки за нами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови