Комунальні підприємства дбають про громаду

Продовжуємо інформувати про роботу наших комунальних підприємств впродовж останніх днів.

Отож, всі підприємства займалися своєю безпосередньою роботою з облаштування території громади.

Зокрема КП «Шляхрембуд» проводило заміну решіток дощової каналізації з чавунних на пластикові та бетонування обойм по проспекту Володимирському 146, 217 та на Хорольському спуску.

Крім того проводилось грейдерування вулиць: вулиці Дмитра Сірика, тупика вулиці Дмитра Сірика та вулиці Метеорологічної у місті Лубнах.

КПф «Лубниміськсвітло» проводило роботи з очищення дорожніх знаків від написів, фарбування та ремонт, підкопування та вирівнювання стійок дорожніх знаків. Займалися вивезенням раніше обпиляного гілля по вулиці Монастирській та Григора Тютюнника. Забезпечувалося функціонування системи вуличного освітлення та увімкнення необхідних ділянок по маршруту руху евакуаційних колон.

Працівники ЛКЖЕУ встановлювали лавки на прибудинковій території житлового будинку № 42 по вул.Ярослава Мудрого та робили ремонт рулонної покрівлі житлового будинку по вул. Ботанічна,1.

КПф «Конвалія» займалася вивезенням гілля з вулиць Григора Тютюнника та Київської. Крім того працівники  завезли дрова на блок-пости та  малозабезпеченим мешканцям громади. Проводили роботи з випилювання та розпилювання вітровальних дерев, заготівля дров. Чимало роботи вже й в оранжереях. Розсада квітів , які будуть прикрашати наші вулиці вимагає багато роботи.

Працівники відділу АВР КП "Лубни-водоканал" проводили ремонт горловини каналізаційного колодязя по вулиці Авангардній. Роботи тривали майже 4 години поспіль. Каналізаційний колодязь відбудовано повністю.

КП «Ритуалсервіс» прибирали сміття та очищали порослі на кладовищі по вул.  В. Сацького.

Щоденна робота триває. А ми закликаємо громадян, по можливості, долучатися до прибирання вулиць і благоустрою населених пунктів громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови