На Лубенщині цивільним особам заборонили перебування в лісах

З 28 березня на період дії воєнного стану цивільним жителям Лубенщини заборонено відвідування лісових масивів. Відповідне рішення прийнято Лубенською районною військовою адміністрацією. 

Відповідно до прийнятого розпорядження на території Лубенського району на період встановлення правового режиму воєнного стану заборонено відвідування лісових масивів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів.

Заборона ухвалена з метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж у лісах, у зв'язку з настанням теплої та сухої погоди на території області. 

Також, з 28 березня цивільним жителям Лубенщини заборонено відвідування та в’їзд на територію поблизу водойм та водно-болотних угідь національного природного парку «Нижньосульський» в межах Лубенського району Полтавської області.

Виняток зроблений лише для військовослужбовців Збройних Сил України, працівників Державної спеціальної служби транспорту, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, поліцейських Національної поліції, військовослужбовців та працівників Служби безпеки України, працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, військових адміністрацій, а також працівників державної лісової охорони, державних лісогосподарських підприємств і єгерських служб, користувачів мисливських угідь, які забезпечують лісогосподарську діяльність та транспортних засобів вищезазначених державних органів та організацій.

Просимо з розумінням поставитися до такого рішення та безумовно його виконувати. Не наражайте себе на небезпеку!

Бережіть себе! Бережіть Україну!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови