Співпрацюємо з релігійними громадами

Від початку повномасштабної збройної агресії російських окупантів проти України мільйони наших громадян змушені були залишити свої домівки в пошуках безпеки та захисту. Близько трьох тисяч з них оселилися на території Лубенської громади, де влада, волонтери, громадські, релігійні організації та небайдужі мешканці прагнуть надати їм необхідну допомогу та задовольнити нагальні потреби.

Сьогодні окремо хотілося б висловити глибоку вдячність християнській церкві «Ковчег» та її пастирю Ігорю Феню, якого лубенці вже багато років знають і цінують за його людяність, порядність та благодійні справи. Тільки протягом березня у тісній співпраці та взаємодії із заступником міського голови Іриною Харченко і міським центром соціальних служб продуктові набори від церкви «Ковчег» отримали 129 сімей вимушено перемішених осіб із Харківщини, Сумщини, Чернігівщини та Київщини, які конче цього потребували. Всього ж зазначені благодійники надали переселенцям близько 400 наборів харчових продуктів, а також за можливості допомагають засобами гігієни та одягом.

Маємо сподівання і конкретні плани щодо продовження плідної співпраці з церквою «Ковчег» задля мешканців нашої громади, які потребують допомоги.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови