Тривають роботи на комунальному фронті

 Робота на мирному, комунальному фронті триває цілодобово. Невтомні працівники багатьох комунальних підприємств громади не припиняють виконувати свої звичні, рутинні обов'язки, а часто трудяться понаднормово.  Вони намагаються вчасно ліквідовувати аварійні ситуації, що нерідко виникають у комунікаційних мережах, а поміж тим,  виконують планову, щоденну роботу. Ось лише короткий звіт минулого тижня.

КП «Шляхрембуд» на Хорольському спуску здійснювало заміну решіток дощової каналізації з чавунних на пластикові. Відбулася заміна решіток дощової каналізації з чавунних на пластикові та очищення колодязів зливової каналізації по вулиці Олександрівська, Фабрична, Монастирська, Достоєвського, Я. Мудрого.

Працівниками відділу АВР КП "Лубни-водоканал" проведено роботи по вул. Монастирська, 50: засипання провалу піском та герметизація каналізаційної шахти.

КПф «Лубниміськсвітло» ліквідовувало обірвані дроти ліній електропередач після негоди по Лубенській ОТГ, коригувало увімкнення світлофорних об’єктів згідно з  графіком, здійснювало контрольне зняття показників по Лубенській ОТГ, забезпечувало функціонування системи вуличного освітлення та увімкнення необхідних ділянок за маршрутом руху евакуаційних колон. Також працівниками філії фіксувалися показники лічильників вуличного освітлення по місту Лубни та Лубенській ОТГ, забезпечували функціонування системи вуличного освітлення та увімкнення необхідних ділянок за маршрутом руху евакуаційних колон.

ЛК ЖЕУ здійснювало ремонт шиферної покрівлі житлового будинку по вул.А.Безроди, 2 та ремонт ввідного розподільчого щита в житловому будинку по проспекту Володимирському, 17. Для забезпечення справного стану внутрішньобудинкової (внутрішньоквартирної) системи газопостачання та газових приладів  проведено відповідний комплекс заходів.  Належну  і  безпечну    експлуатацію   забезпечує  технічне  обслуговування  (ТО), яке  постійно  здійснюють  слюсарі  підприємства  з  експлуатації  та ремонту газового устаткування.

Продовжується  ремонт під'їздів в житловому будинку за адресою: вул. Григора Тютюнника,19.

Чималий обсяг зобов'язань і на рахунку КП «Сяйво». Зокрема проведені наступні роботи: видалення порослі по вулиці Харківській, ремонт покрівлі будинку по вулиці Молодіжній, прибирання узбіччя доріг села Засулля від сміття.

КП «Ритуалсервіс» займалося прибиранням  та очищенням порослі на кладовищі  по вул. Гайдая та готувалося до ремонту меморіального комплексу по вул.Київській.

Багато турбот навесні і в КПф «Конвалія» : розпилювання вітровального дерева, видалення берези, ялини, вивезення гілля, завезення дров внутрішньо переміщеним особам. Крім того здійснюється пікірування, занесення землі, підготовка грунтосуміші, заготівля місткостей для висадки рослин, стелажів під пікірування, полив пікіровок з лійки, рослин в горщиках, дезінфекція грунту на стелажах, перенесення та встановлення у грунт оранжереї розсади квітів, вирубка порослі згідно з  договором з Агенцією доріг, вивезення гілля, завезення дров на блок-пости, заготівля, розпилювання дров, рифлення грунту мотоблоком,тощо.

Як можна побачити, це досить великий та далеко не повний перелік робіт, який проводиться комунальними підприємствами. Тому просимо бути дбайливими господарями нашої громади, не смітити, не забруднювати навколишнє середовище, але долучатися до наведення ладу в нашому спільному домі.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови