Оперативна інформація станом на ранок 04.04.2022 р.

Розпочалася 40-ва доба героїчного протистояння Українського народу російсько-фашистським загарбникам, 40-ва доба опору, героїзму й мужності нашого народу. Станом на ранок 4 квітня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається стабільною.

Об’єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі. Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснювалося у визначеному порядку.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Значних аварій не фіксувалося.

Почастішали загрози ударів по об’єктах критичної інфраструктури Полтавщини. Тож, укотре наголошуємо та просимо мешканців не наражатися на небезпеку під час повітряної тривоги, обов’язково знаходитися в укриттях, дотримуватися режиму світломаскування.

Звертаємо увагу, що починаючи з 02 квітня 2022 року на території Лубенського району змінено тривалість комендантської години. Вона триватиме з 21.00 год до 06.00 год. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Нагальною залишається потреба у наданні тимчасового житла сім’ям вимушено переміщеним особам у нашому місті. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Нагадуємо цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Все буде Україна! Слава героям!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови