Оперативна інформація станом на ранок 06.04.2022 р.

Розпочалася 42-га доба війни з росією, спротиву та єдності українського народу. Станом на ранок 6 квітня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається вцілому стабільною.

Об’єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі. Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури  здійснювалося у визначеному порядку.

Комунальні служби працюють у штатному режимі. Певні аварії на мережах були ліквідовані працівниками комунальних підприємств.

Громада чекає на значну кількість біженців з Харкова та інших районів Харківської області, що потерпають від російських загарбників. Нагальною залишається потреба у наданні тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Укотре наголошуємо та просимо мешканців не наражатися на небезпеку під час повітряної тривоги, обов’язково знаходитися в укриттях, дотримуватися режиму світломаскування.

Звертаємо увагу, що починаючи з 02 квітня 2022 року на території Лубенського району змінено тривалість комендантської години. Вона триватиме з 21.00 год до 06.00 год. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Нагадуємо цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови