Допомагають небайдужі

Питання надання українцям гуманітарної допомоги в умовах ведення активних бойових дій на території держави є досить складним.  Часто доставка вантажів, що надходять від наших друзів з Польщі та Німеччини мають дуже складну логістику. Переважна більшість з них  доставляється в Україну лише до її західних областей. Далі, вирішити питання доставки вантажів допомагають різні люди: підприємці, відчайдушні й самовіддані водії, волонтери.

Вже  три таких великих гуманітарних вантажі були доставлені в Лубни завдяки чималій допомозі й значній підтримці небайдужих і щирих людей. У першу чергу це, звичайно, хлопців-водіїв (про них ми розкажемо окремо пізніше), які  без сну й відпочинку чекають, вантажать, везуть не найбезпечнішими шляхами. Активно допомагає всіма можливими засобами підприємець-земляк Анатолій Михайленко.

Окремо хочемо подякувати нашому давньому другу, людині, яка вже чимало зробила й продовжує робити для Лубенщини – депутату Полтавської обласної ради Фахраддіну Мухтарову.  Жоден з цих гуманітарних рейсів не відбувся без його підтримки: організаційної та матеріальної.

Щиро дякуємо всім, хто долучається до боротьби! Віримо – разом ми сила! Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови