Комунальники працюють на благо громади

Допоки у нашій громаді ситуація залишається стабільною та контрольваною, комунальні підприємства продовжують працювати та звітують про свою роботу.

Отож, впродовж останніх днів:

Працівники ЛКЖЕУ провели ремонт мережі  електропостачання в житловому будинку № 1а по вул.Гвардійській.

Відремонтували дверне полотно у житловому будинку №60А по вул. Прикордонників. Для забезпечення належного санітарного та естетичного стану прибудинкової території будинку № 3 по вул. Гвардійській встановлено нові урни для невеликого побутового сміття. Крім того, виконано ремонт лавок на прибудинковій території будинку за адресою вул. Садова, 50.

Комунальне підприємство «Шляхрембуд» провело заміну решіток дощової каналізації з чугунних на пластикові на Хорольському спуску. Проводили засипання ям цеглою по вулицям Індустріальна та Фабрична. Працівники підприємства провели заміну решіток дощової каналізації з чугунних на пластикові по вулиці Фабричній; грейдерування: 1-й пров. Чехова, 2-й пров. Чехова, 3-й пров. Ватутіна, вул. Айвазовського, вул. Ініціативна, вул. Маяковського, 2-й пров. Маяковського, вул. Кооперативна.

Чимало роботи виконали й працівники КП "Лубни-водоканал". Зокрема відділом АВР проведено частковий ремонт горловини каналізаційних колодязів з встановленням  полімерних люків по вул. А.Безроди, 55-пр-т Володимирський,115.

Провели заміну старої каналізаційної мережі. Закінчені роботи із побудови нової каналізаційної мережі по проспекту Володимирському (127). Проводились підготовчі (земельні) роботи- копали траншею під нову трубу. Стара мережа була вкрай зношена і не підлягала ремонту.  Більше того, проклали трубу новим маршрутом (скороченим), що дозволило не лише зменшити витрати підприємства, а й уникнути поворотів труби, через які часто сміття накопичувалося і ставало причиною заторів (аварій).

Для можливості під'єднання нової каналізаційної труби, на будинок тимчасово (1,5 години) призупинялося водопостачання, але вже близько 14-00 години дня подача води на будинок відновлена. Наразі всі роботи по монтажу нової труби завершені, новопрокладена мережа водовідведення введена в експлуатацію.

Благоустрій на місці робіт невдовзі буде завершено.

Також працівниками підприємства проведені роботи по  ремонту горловини каналізаційного колодязя Пр-т Володимирський, 127

КП «Ритуалсервіс» теж прибирали зони своєї відповідальності, затирали шви цементним розчином на меморіальному комплексі по вул. Київській.

Відбулося прибирання та затирання швів цементним розчином біля пам’ятників Пушкіну  та  воїнам-афганцям.

Гаряча пора зараз у КПф «Конвалія».

Працівники проводили вирубку порослі згідно договором з Агенцією доріг; заводили дрова на блокпости та як допомогу громадянам. Відбулося розпилювання окоренка дуба вул. Першотравневій.

Заготівляли та  розпилювали дрова, подрібнювали гілля не щепу.

Довелося вивозити сміття та гілля після видалення ялини на пр. Володимирському.

Весна пора, коли готується розсада. Тому великий обсяг робіт виконується в теплицях.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови