Служба у справах дітей працює для людей

Надзвичайно нелегкий час переживають зараз всі українці. Попри це, робота служби у справах дітей триває, а її спеціалісти щодня працюють на передовій соціального захисту прав та інтересів дітей.

Наразі спеціалісти служби виконують усі свої функції у повному обсязі. Вони продовжують піклуватися про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, готувати рішення про надання статусів дітям та встановлення опіки над ними, щоб родини вчасно отримували всі необхідні соціальні виплати, готують рішення про закріплення житла та продовження термінів перебування дітей в інституційних закладах, продовжують працювати із сім’ями, які мають намір усиновити дітей (з цього питання буде окремий коментар), відновили рейди по сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, надаючи їм не лише рекомендації щодо відповідального батьківства, а й суттєву допомогу продуктами харчування, виконують багато іншої роботи, пов’язаної із захистом прав дітей у громаді.

Чужих дітей не буває — усі вони наші! Цей вислів сьогодні має надважливе значення. Маємо сумний результат страшної війни. Спеціалісти служби у справах дітей допомагають тим, хто їде до нас з окупованих або тих, що перебувають у зоні активних бойових дій міст України. Щодня  працюємо із внутрішньо переміщеними особами, допомагаючи  сім’ями з дітьми засобами гігієни, дитячими підгузниками та харчуванням, одягом та взуттям. Окрім того, у службі створено список родин з дітьми, які прибули до нашого міста з інших регіонів. З цими сім'ями налагоджено зв’язок і зараз вони отримують всю можливу допомогу.

Наше мирне майбутнє – це наша спільна справа. І зараз, як ніколи, важливо простягнути руку допомоги тим, хто цього потребує.

Ми працюємо щодня, без вихідних. З понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00,  у суботу та неділю з 8:00 до 14:00 години.

Переможемо! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови