Комунальники інформують

Комунальний фронт у сучасних умовах є також надзвичайно важливим для мешканців громади та тих, хто був змушений переїхати до нас з окупованих територій. Тож, комунальники продовжують звітувати про роботу, яку вони виконали останніми днями.

Працівники КП «Шляхрембуд» встановлювали садові люки по 3-й провулку вулиці Короленка та по вулиці Олександрівській. А також виконували дрібний ямковий ремонт асфальтобетонного покриття холодним асфальтобетоном

Робітниками КП «Ритуалсервіс» проводилося прибирання та ремонт пам’ятного знаку на місці бою воїнів 94-го прикордонного полку, які загинули при обороні міста у 1941 році (Прикордонників) та братської могили воїнів–прикордонників.

Гаряча пора у працівників КПф «Конвалія». Крім того, що значну частину часу займає підготовка, пікірування та висаджування розсади квітів, доводиться займатися викопуванням та пакуванням посадкового матеріалу дерев у розсаднику. Робітники підприємства прибрали березу на вулиці Григора Тютюнника, видаляли сухостійні та омелові дерева на вулиці Прикордонників, завозили дрова за потребою та займалися вирубкою порослі згідно договору з Агенцією доріг.

Працівниками відділу водозабірних споруд та підвищувальних насосних станцій КП "Лубни-водоканал" проведені роботи із заміни вентиляційних каналів резервуарів чистої води на ВЗМ-2.

Роботи тривають і ми будемо повідомляти про них мешканців громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови