Центр "Надія" дарує тепло

Лубенський дитячий соціально-реабілітаційний центр «Надія» у військовий час фактично перетворився на тимчасовий прихисток для біженців із зони бойових дій.

З початку березня вже 316 осіб зупинялося в Дитячому центрі «Надія» на своєму тяжкому евакуаційному шляху. Переважно це жінки, діти й літні люди з міст Харків, Суми, Тростянець, Лебедин, Балаклія, Золочів, з Донецької та Луганської областей. Кожна людина отримала тут можливість переночувати (чи пожити кілька днів), помитися, переодягнутися, поїсти гарячої їжі, отримати їжу в дорогу, зарядити телефон, за потреби отримати одяг, дитяче харчування, підгузки, ліки тощо.

У тісній співпраці працівники дитячого центру, спеціалісти служби у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради і волонтери готові вдень і вночі зустріти, обігріти та надати максимальну допомогу тим, хто цього потребує.

Дякуємо всім, хто надає Дитячому центру «Надія» хліб, молоко та інші продукти харчування, підгузки, засоби гігієни. Дякуємо лубенцям, які приносять одяг та речі першої необхідності. Завдяки цьому ми маємо можливість допомагати людям, які втратили свої домівки через війну.

Разом ми непереможна сила!

Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови