Відбулася позачергова сесія міської ради

13 квітня, у приміщенні виконкому, під головуванням Олександра Грицаєнка відбулася  позачергова сімнадцята сесія міської ради восьмого скликання, порядок якої складався з 17 різнопланових питань.

Перед початком роботи Олександр Петрович виконав приємну місію – вручив одному з  місцевих добровольчих  територіальних формувань комплекти військового спорядження. Такі необхідні для наших захисників бронежилети (як вітчизняного, так і європейського виробника), а також  медичні турнікети та сучасний телевізійний приціл для стрілецької зброї, були придбані коштом міської ради та благодійників.

Також у врочистій атмосфері  депутатське посвідчення  вручили Ігорю Онікієнку, який тепер поповнить ряди народних обранців та працюватиме задля розвитку громади.Одними з перших  на початку сесії розглядалися питання про внесення змін до рішення Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області від 17 грудня  2020 року «Про утворення виконавчого комітету  Лубенської   міської  ради, визначення його кількісного складу  та затвердження персонального складу»  та про внесення змін до рішення Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області від 17 лютого 2022 року.

Програму надання поточного трансферту комунальному підприємству «Лубни – водоканал»  та  Програму надання поточного трансферту комунальному підприємству  «Сяйво» для оплати комунальних послуг та енергоносіїв на 2022 рік, затвердили після доповіді на цю тему начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Олександра Князєва.

Крім того, депутати проголосували за внесення змін до показників бюджету Лубенської міської територіальної громади на 2022 рік та за ряд земельних питань, за винятком тих, що не знайшли  підтримки  необхідної кількості голосів.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови