Відбулося засідання комісії з питань присудження щорічної премії ім.В.Малика

21 січня під головуванням Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка відбулося засідання комісії з питань присудження щорічної премії ім.В.Малика.

На розгляд комісії було подано 13 творів різного жанру не лише від місцевих, а авторів з усієї України.

На засіданні комісії були присутні секретар міської ради Маргарита Комарова та керуючий справами виконкому Юлія Білокінь.

 Розпочинаючи спілкування з присутніми членами журі, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, відзначив, що цього року 100-річчя з Дня народження нашого всесвітньо відомого земляка відбуватиметься на державному рівні й до такого величного ювілею Володимира Кириловича буде видано книгу за кошти міського бюджету.

Секретар комісії, завідувачка центральної бібліотеки для дорослих ім. Леонтовича Світлана Голуб розповіла, що у новому 2021-му минає 20 років з часу створення комісії з питань присудження щорічної премії ім.В.Малика, а отже попереду відзначення знаменних ювілейних дат.

Також упродовж роботи обговорено твори учасників літературно-мистецького конкурсу, що надійшли від різних авторів. Проте своїх висновків комісія ще не зробила, про них буде повідомлено найближчим часом.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови