Оперативна інформація станом на ранок 20.04.2022 р.

56-та доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному повномасштабному вторгненню. Ворог продовжує наступальні дії, а ЗСУ України дають гідну відсіч окупантам.

Станом на ранок 20 квітня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою.

Продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні служби виконують поточні завдання згідно зі штатним режимом.

На територію Лубенщини продовжують активно прибувати громадяни з областей, постраждалих від окупантів (наразі вже близько 6 тисяч громадян), тому питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися найактуальнішим. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради. Можливі варіанти й у дачних  будинках.

Тривожні сигнали, що сповіщають про повітряну тривогу на території громади продовжують надходити щодня. Тому постійно наголошуємо та просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо, що з 10 квітня 2022 року на території Полтавської обласні комендантська година триває з 21.00 год до 05.00 год наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні! Перемога за нами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови