20 квітня - День вдячності волонтерам

20 квітня у світі відзначають День вдячності волонтерам. Це свято виникло ще після Першої світової війни. Тоді молодь об'єдналася, щоб допомогти відбудувати зруйновані війною міста. Проте, зараз цей день став в Україні актуальним, як ніколи. Волонтерство - це не лише збір коштів чи речей. Це - покликання душі допомагати, розраджувати, нести світло й добро. Попри виснаження й емоційну втому, волонтери продовжують свою роботу і ця діяльність змінює країну.

У нашій громаді теж вистачає таких добрих і щедрих людей. Вони не лише віддають свої кошти, продукти, майно на справу Перемоги України, а й вкладають частинку  душі у кожну свою добру справу. Не можливо зараз подякувати кожному, бо, здається, до волонтерства долучилися всі. Не лише ті, хто збирає й відвозить на передову речі, спорядження й продукти, а й ті, хто плетуть сітки, печуть пиріжки, роблять наколінники, малюють плакати, граються з дітьми, шиють прапори і ще роблять багато -багато чого.

Тож, волонтерами стали всі. Щиро дякуємо за цю постійну нелегку працю, за щирість і щедрість душі, за неспокійний характер і відвертість. Впевнені, що цей благородний порив, кожного українця, кожного лубенця вже зовсім скоро принесе нам таку бажану й очікувану Перемогу.

Разом  ми сила! Дякуємо вам, волонтери Лубенщини!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови