Відбулося засідання виконавчого комітету

27 квітня у приміщенні виконкому, під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося засідання виконавчого комітету. Упродовж роботи над порядком денним було заслухано та прийнято відповідні рішення з 15 питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Та насамперед присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого героя, лубенця Валентина Холодняка, який віддав життя, захищаючи територіальну цілісність України (ховали захисника цього дня).

На початку ж роботи члени виконкому заслухали питання про порядок здійснення контролю за виконанням автомобільними перевізниками умов договору про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у межах територіальної громади, про що доповів завідувач сектору з питань пасажирських перевезень відділу економічного розвитку і торгівлі, Віктор Клиша.

Серед позитивно затверджених питань цього дня й наступні:

про затвердження проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт фасадів та даху головного корпусу лікарні з термомодернізацією за адресою:м. Лубни, вулиця П’ятикопа,26 Коригування»;

про встановлення тарифів ТОВ «Чисте місто плюс» на послуги з поводження з побутовими відходами, що включають вивезення та захоронення твердих побутових відходів;

про затвердження рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради та розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету;

про надання додаткової пільги зі сплати за користування житлово-комунальними послугами членів сімей загиблих учасників АТО(ООС) та воїнів-інтернаціоналістів.

Крім того, упродовж роботи затверджено проєкти рішень стосовно підтримки добровольчих формувань територіальної оборони, ряд земельних та щодо надання дозволів на здійснення правочинів за участю малолітніх.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови