Оперативна інформація станом на ранок 29.04.2022 р.

Настала чергова, напружена шістдесят п’ята доба цілодобової боротьби нашої держави російському воєнному вторгненню.

ЗСУ України, добровольчі формування територіальної оборони, весь непереможний народ не припиняє протистояти агресії загарбників.

Станом на ранок 29 квітня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Значних аварій на мережах не фіксувалося. Продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підходить до завершення весняна посівна кампанія. Сільськогосподарські та фермерські господарства трудяться у посиленому режимі, аби максимально швидко й якісно засіяти лани та угіддя Лубенщини.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради. Можливі варіанти й у дачних  будинках.

Упродовж дня відбудуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю на околицях міста. Зберігайте спокій.

Просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо, що з 21 квітня 2022 року на території Полтавської обласні комендантська година триває з 22.00 год до 05.00 год наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава нації!

Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови