Музичне рандеву з Тимофієм Ілюхіним «Весь світ у музиці»

Музика – один з найдавніших видів мистецтва. У ній можна почути спів птахів і шелест листя, шепіт хвиль і пориви вітру, краплі дощу і сонця схід. Це таке мистецтво, в якому завжди переплітається старе і нове, музика одного народу з музикою всього світу.

3 травня відбулася зустріч з музикою в затишній залі Публічної бібліотеки ім. Володимира Малика. Чарівними звуками акордеону знайомив з мистецтвом лубенський музикант, композитор, студент Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Тимофій Ілюхін.

Незвичайні, різножанрові композиції, власні твори розчулили серце присутніх.

А виконання акордеоністом – віртуозом танго-пісень, вальсів, різноманітних композицій минулих років і сучасних розкрили співочі таланти глядачів.

Найбільше вразила присутніх людяність Тимофія, непідробна щирість, повна віддача в мистецтві. Висока культура спілкування, глибока ерудованість в професії, яку він обрав, підкорила всіх, хто був на його виступі. Це підтвердила і викладач Лубенської школи мистецтв Ірина Даниленко.

В наш буремний, неспокійний час, коли на такі прояви людської поведінки  є великий дефіцит, Тимофію вдалося тримати в полоні свого таланту (людського і професійного) всіх присутніх. Тільки його доброта, глибока внутрішня повага і вдячність до глядачів, мабуть, і є тими чинниками, якими керується справжній талант.

Ми щиро вдячні молодому МАЕСТРО за незабутні враження та сподіваємося на наступні зустрічі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови