На Лубенщині вшанували багатодітних матерів та жінок-опікунів

6 травня з нагоди відзначення Дня матері в кафе "Мрія" відбулося свято «Усе починається з мами.» для багатодітних матерів Лубенської громади та багатодітних родин вимушено переміщених осіб, а також для прийомних матерів, матерів-вихователів дитячих будинків сімейного типу і опікунів. Загалом на захід було запрошено 30 жінок.

До усіх присутніх звернулася заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко. Ірина Василівна відзначила, що такий святковий захід напередодні Дня матері влаштовано за ініціативи Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка, тож і передала вітання представницям прекрасної статі, які виховують чи опікуються дітьми. Також вона відзначила очільників соціальних служб виконавчого комітету – начальника служби у справах дітей Тетяну Башлій та начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Світлану Скибу за організацію свята для тих, кого називають велично та шанобливо - матір’ю.

Були серед таких і чарівні мешканки громади, і ті українки, які були вимушені переїхати тимчасово до Лубенщини через війну, але усіх їх об’єднує безмежна любов та серце, віддане дітям. Також присутнім жінкам Ірина Харченко та начальниці соціальних служб вручили невеликі подарунки, побажали миру, любові та добробуту.

Святкової атмосфери зустрічі, що відбулося у кафе «Мрія», додала яскрава концертна програма, забезпечена Управлінням культури і мистецтв, виступи Володимира та Тетяни Матяшів, Анатолія Куценка, Алли Самозвон, чоловічого вокального ансамблю та інших місцевих артистів. Щирі посмішки на обличчях присутніх жінок, чисельні слова вдячності від них свідчили, що ця зустріч стала світлим, добрим променем на тлі сучасних подій, зігріла душі оптимізмом та надією на краще.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови