Україна понад усе!

         5 травня  у галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького для внутрішньопереміщених осіб був проведений захід «Україна понад усе». І нехай не кожен з нас може тримати зброю - головне щиро та віддано виконувати роботу на своєму фронті, забезпечувати надійний тил для тих, хто захищає Батьківщину.

        Цього погожого сонячного дня на гостину завітала казкова героїня Скай, чудова аніматорка з Лубен, яка провела з дітьми інтерактивні ігри, спрямовані на розслаблення та адаптацію до проживання у нових умовах.

Музичний позитив дарував молодий і харизматичний акордеоніст, композитор, і просто чудова людина, частий гість наших заходів Тимофій Ілюхін.

        Особливою видалася зустріч через присутність на ній чарівної і талановитої лубенської художниці, волонтерки Марини Сацури. Пані Марина провела майстер – клас зі створення патріотичного арту – полотна «Долоньки єднання», на якому своє тепло залишили ніжні рученятка дітей з Києва, Харкова, Маріуполя і Лубен. Обговорюючи свій витвір, маленькі українці пишалися тим, що є патріотами непоборної України!

Хто захопившись запропонував виконати Гімн нашої держави. Дзвінко, як безсмертна молитва на славу життя залунав наш славень…

По завершенню зустрічі діти отримали смаколики та зробили яскраві фото на згадку про подію на фоні створеного полотна.

       Захід відбувся за підтримки виконавчого комітету Лубенської міської ради та участі в організації спеціалістів відділу організаційного забезпечення діяльності ради та органів самоорганізації населення виконкому Валентини Савченко, Олени Бибик та Оксани Дрипан.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови