Вітаємо з Міжнародним Днем медичної сестри!

Шановні медичні сестри мережі лікувальних закладів Лубенської громади!

 

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Міжнародним Днем медичної сестри. Прийміть щирі побажання та сердечну подяку за Вашу шляхетну щоденну працю, високу професійність, терпіння та мужність, яку ви виявляєте на власному робочому місці, у системі лікувальних закладів Лубенщини та поза ними.

Без вашої праці важко уявити нашу медицину нашого краю, тим більше у такий складний період протистояння України російському агресору, коли медичні сестри стають справжніми янголами-охоронцями для хворих, для поранених захисників України, які проходять реабілітацію у мережі медичних закладів.

Ви так само цілодобово тримаєте стрій разом із військовослужбовцями, бачите та мужньо переживаєте лихоліття війни, рятуєте життя, втішаєте, повертаєте здоров’я та надію.

Тож дякую за Вашу працю та бажаю  міцного здоров'я і добробуту Вам, Вашим рідним і близьким. Хай у Ваших домівках завжди панують мир і злагода, нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається сторицею! Зичу нових професійних успіхів!

Зі святом! Натхнення та успіхів Вам !

     

 

З повагою

Лубенський міський голова                                          Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови