Оперативна інформація станом на ранок 13.05.2022 р.

Розпочалася чергова 79-та доба героїчного спротиву України російським загарбникам. Ворог не припиняє загарбницьких дій, руйнуючи міста країни та вбиваючи мирне населення. Протиправні дії, що суперечать усім світовим нормам гуманізму та людяності росія продовжує грубо порушувати. Минулої доби ворог завдав ракетного удару по об’єктах інфраструктури Полтавщини.

Проте, завдяки зусиллям ЗСУ, добровольчим загонам територіальної оборони, станом на ранок 13 травня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою.

У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій на мережах не фіксувалося. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Вкотре попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги, особливо у ці дні.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава народу України!

Слава героям ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови