Чергова допомога від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Приємно відзначити, що виконавчим комітетом Лубенської міської ради налагоджені тісні звʼязки з міжнародними фінансовими організаціями та надавачами допомоги і, не зважаючи на ведення активних бойових дій на території України, угоди про співпрацю, укладені ще до війни, продовжують діяти й у нинішніх умовах.

Так не минуло й десяти днів з часу отримання допомоги від проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») у вигляді офісного обладнання, як Лубенська територіальна громада знову отримала підтримку від наших партнерів.

Цього разу від компанії DAIGlobal, LLC, що є виконавцем проєкту USAID «ГОВЕРЛА», наша громада 06 травня 2022 року отримала надзвичайно цінне і життєво необхідне обладнання – інтернет-термінал супутникового інтернету Starlink.

Забезпечення стабільним звʼязком в умовах воєнного стану є надзвичайно важливим і життєво необхідним, адже система супутникового інтернету Starlink може бути резервним варіантом звʼязку для об’єктів критичної інфраструктури та оборони, а також для життєзабезпечення мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб.

Ми дуже цінуємо реальну підтримку нашої громади під час цієї жахливої війни з росією та не втомлюємося дякувати керівнику проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріелю Абрагаму, керівниці регіонального офісу Ганні Бабковій та всій команді проєкту за надану допомогу у вирішенні найбільш актуальних проблем громади.

Сподіваємося, що після нашої перемоги ми реалізуємо ще не один спільний проєкт задля розвитку нашої громади й всієї України.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови