Оперативна інформація станом на ранок 16.05.2022 р.

Триває 82-га доба героїчного спротиву України російським загарбникам. Як і раніше, ворог не припиняє руйнувати міста країни, вбивати мирне населення, завдавати ракетних ударів по різним областям нашої держави. Проте, ЗСУ, добровольчі та формування територіальної оборони продовжують героїчно протистояти атакам окупанта.

На території Лубенської громади у звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій на мережах не фіксувалося. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Агропромисловий комплекс Лубенщини майже завершив весняну посівну кампанію, докладаючи усіх можливих зусиль, аби максимально та ефективно засіяти лани та угіддя громади.

Вкотре попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги, особливо у ці дні.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава українському народу!

Україна переможе!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови