Нова амбулаторія для мешканців села

Напередодні Дня сімейного лікаря, який  в Україні відзначається 19 травня, Комунальне некомерційне підприємство Центр первинної медико-санітарної допомоги Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області у селі Засулля розпочав свою роботу в новому сучасному приміщенні. З цієї нагоди працівників Центру привітали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко та заступник міського голови Ірина Харченко. Зустрічали та вітали присутніх  директор Центру Володимир Богатиренко, медичний персонал, колеги-медики та мешканці села.

Зручні умови роботи сільські медики отримали напередодні 5 річниці з моменту створення цього підприємства -  23 травня. А сама Засульська амбулаторія цими днями відзначить 30 років свого існування. Тож, особливо приємно, що саме зараз поруч зі старим приміщенням, де до цього працювали медики, відчинила свої двері сучасна й красива амбулаторія. Наразі тут працюють 78 працівників. З них 10 - лікарі.

Світле, комфортне приміщення сімейної медицини було збудоване, як один з об’єктів, що створювалися у рамках державної програми та фінансувалися з державного бюджету. Проте,  у ході будівництва, доводилося змінювати певні моменти, вносити корективи. Так, наприклад систему опалення було модернізовано за рахунок коштів міського бюджету. Зараз це приміщення може опалюватися твердим паливом. Має воно й сучасну систему вентиляції та кондиціонування. Для лікарів і пацієнтів створені необхідні умови. Є все необхідне обладнання. Олександр Грицаєнко та Сергій Сіряченко висловили впевненість, що нове приміщення Центру ПМСД сприятиме покращенню медичного обслуговування сільських жителів та задовольнить всі їх потреби у медичних послугах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови