Чергова благодійна допомога із Скерневіце

Чергова благодійна допомога від наших друзів-партнерів з польського міста-партнера Скерневіце надійшла у Лубни 19 травня.

Наші справжні щирі друзі поляки не зупиняються у щирому прагненні допомогти українцям отримати перемогу над підступним ворогом

Черговий вантаж дасть змогу підтримати людей, що опинилися у складних життєвих обставинах та родини вимушених переселенців. Як зазначив Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, з вантажів, що надсилаються у нашу громаду як благодійна допомога,  не лише надається підтримка тим родинам, які її потребують, а  й формується певний резерв для можливого його використання у скрутніші часи та у разі погіршення ситуації з доставкою продуктів чи товарів у наш регіон.

Вже вкотре ми пересвідчуємося, що справжня дружба між нашими містами знайшла своє підтвердження у такий складний для України час. Особливо приємно усвідомлювати це  напередодні Дня Європи в Україні, який відзначатиметься 21 травня. Сподіваємося, що й Україна незабаром стане рівноправним членом великої європейської родини. Віримо у нашу перемогу! І обов’язково матимемо змогу подякувати всім друзям особисто.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови