Щодо безпідставного завищення ціни від здачі в оренду житла

Щодо безпідставного завищення ціни від здачі в оренду житлової нерухомості в період воєнного стану в Україні

Після початку повномасштабної війни в Україні мільйони українців вимушено покинули свої домівки й стали переселенцями, значна кількість в межах нашої області. Частині з них житло надають безоплатно у комунальних установах або приватних помешканнях. Деякі громадяни винаймають квартири або будинки за звичайними цінами, але є й такі, хто зіткнувся з недоброзичливими власниками житла, які вирішили нажитися на війні, в рази піднявши орендну плату. Мають випадки, що ціни на оренду житла, від початку війни, збільшилися щонайменше в два рази.

Шановні орендодавці нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки! З метою стабілізації ситуації на ринку нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, звертаємо Вашу увагу на неприпустимість у такий важкий для українців час, безпідставно завищувати ціни на здачу в оренду нерухомого майна.

Добробут і стабільність в нашій країні залежить насамперед від кожного з нас! Ставтеся з розумінням та безкорисливо до тих, хто змушений залишити власні домівки і шукати прихисток у нашому краї! Тільки маючи спільну мету та об’єднавшись, ми швидше переможемо!

 Слава Україні!

Лубенська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Полтавській області

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови