Про проведення чергового рейду

Служба у справах дітей продовжує працювати на передовій соціального захисту прав та інтересів дітей у родинах, які чи то в наслідок воєнного часу, чи то через неналежне виконання батьками обов’язків по вихованню дітей опинилися у складних життєвих обставинах.

Щотижня з метою контролю сімей, які перебувають на обліку службою у справах дітей спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Лубенського відділу поліції проводяться профілактичні рейди.

У ході рейдування відвідуються сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, сім’ї з дітьми, які зазнали жорстокого поводження та сім’ї, де виховуються діти, які перебувають у конфлікті із законом.

Учасники рейду обстежують умови проживання дітей про що складаються відповідні акти, перевіряють наявність харчових продуктів у родинах, шкільного приладдя у дітей, засобів гігієни, сезонного одягу та взуття.

З батьками проводяться профілактичні бесіди та роз’яснюються наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків. За фактами ухилення батьками від виконання обов’язків, передбачених законом щодо виховання дітей інспекторами поліції за минулий тиждень складено 2 адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП.

Дітей, які перебувають у конфлікті із законом попереджено про недопущення вчинення повторних випадків у майбутньому.

Шановні батьки! Вкотре наголошуємо будьте прикладом для своїх дітей! Любіть та бережіть їх, адже вони – наше майбутнє.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови