Оперативна інформація станом на ранок 03.06.2022 р.

Терміном 100 днів ми звикли відміряти якісь зміни, звітувати про зроблене за цей час. Але дня кожного українця останні 100 днів – це 100 днів болі й трагедії, героїзму українського народу й віри в справедливість і Перемогу. Сьогодні 100 днів, як у нашій країні триває війна.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 3 червня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Фіксувалися невеликі аварії на мережах, які ліквідовувалися впродовж невеликого проміжку часу. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи.

Вкотре попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови