Літературні варіації з поетом О. Печорою «Просто світити»

2 червня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулися літературні варіації з письменником Лубенщини Олександром Печорою під символічною назвою «Просто світити».

Зустріч відбулася у невимушеному форматі, а живе спілкування найширше розкрило перед поціновувачами творчості, колегами по перу образ поета-патріота, симоненкознавця, правдолюба. Слухали вірші різного тематичного спрямування: було й про Україну, про героїв-захисників, які житимуть вічно у серцях вдячних українців, про «витязя молодої української поезії» Василя Симоненка, у якого вчитися любові до України потрібно кожному. Не оминули і тему природи, що збагачує та надихає митця, болючу тему голодомору, перевертнів та підлабузництва, а ще насолодилися пісенною творчістю поета-пісняра, заслухавши виступи посульського соловейка, соліста гурту «Українська Швейцарія» Анатолія Куценка, який давно творчо співпрацює з Олександром Печорою.

Наостанок з вуст завідуючої книгозбірні Світлани Голуб прозвучали побажання літератору і надалі радувати лубенців бурхливим, разючим поетичним словом, де «рідна Україна – нам понад усе», а головне завдання кожного громадянина держави «жити і мислити українно. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови