Спокій їм лише сниться...

Вони працюють цілий рік, бо у комунальних служб громади немає міжсезоння, коли можна трохи перепочити та перевести дух, бо працюють задля покращення побуту мешканців, споживачів послуг, над усуненням аварійних ситуацій, реагуючи на скарги, зауваження та побажання,  чаклують над благоустроєм територій, ремонтуванням, лагодженням та ще різними іншими обов'язками, що їх не перелічити. Поле їхньої діяльності набагато ширше, ніж ми іноді можемо собі уявити, адже у кожної професії є свої тонкощі, своя специфіка. Тож коротко про те, чим займалися комунальники останнім часом.

Отже, КП «Шляхрембуд» спрямовувало зусилля на асфальтування ям по вулицях Льва Толстого, Драгоманова, Садовій, заміну дренажних решіток на пластикові по вулиці Метеорологічній, на грейдерування вулиць та вирівнювання бортів на вулицях Польовій, Метеорологічна, Ярослава Мудрого, Братська та по проспекту Володимирському. Займалися й грейдеруванням вулиць Буценка, II Плютенці, Короленка, парку Молодіжний, засипанням ям будівельним сміттям.

Працівники ЛКЖЕУ фарбували газопровід будинку по проспекту Володимирському, 5, спилювали аварійні дерева на прибудинковій території по вул. Ярослава Мудрого, 50, здійснювали ремонт проїжджої частини між буд. 3/8 та 5 по пр-ту Володимирському.

Крім того, ремонтували а/б покриття при вході в 1-й під’їзд ж/б Монастирська, 50, покрівлю даху, встановлювали контейнери з піщано-сольовою сумішшю, лагодили лавки біля під’їздів будинків по вул. Драгоманова, 21/3 та Драгоманова,13,облаштовували пандуси біля 5,6,7-го під'їздів будинку по вул. Монастирська, 50. Але й це ще не все, бо до цього переліку слід додати й ремонт цегляної кладки світлового приямка 2-го під'їзду будинку по вул. Драгоманова, 13 та покрівлі будинку по вулиці Авіаторська, 44/8, встановлення урн для сміття на прибудинковій території будинку по вул. Прикордонників, 60а.

КПФ «Лубниміськсвітло» займалось копанням ям під бетонування для подальшого встановлення стійки вуличного освітлення типу ЛЕВ у сквері Шевченка, а також обпилюванням гілля дерев та усуненням пошкоджень на лінії по вулиці Пушкіна.

На КПФ "Конвалія» косили газони на проспекті Володимирському, біля пам'ятника Прикордонникам, пл. Слави, пр. Володимирському, урочищі Рибки, вул. Вишневецьких. Також висаджували альпійську гірку в Центральному парку, квітник на вході до Центрального парку, займалися формуванням квітників в Центральному парку, парку ім. О. Донченка, встановлювали термочаші, поливали дерева та чагарники на пл. Слави, в урочищі «Рибки» та очищували мармурові крихти в Центральному парку.

Як і завжди, це лише дуже стислий звіт про роботу за останній період від комунальних служб нашої громади, адже неможливо одразу охопити та описати весь обсяг робіт, що його виконали наші невтомні працівники цієї галузі протягом тижня. Літо тільки почалося, тому їхня робота лише набирає обертів, про що вони, звісно ж інформуватимуть мешканців.

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови