Триває співпраця у рамках проєкту "Діємо для здоров’я"

6 червня відбулося засідання міждисциплінарної робочої групи з питань реалізації проєкту «Надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та членам громади з НІЗ та маломобільних груп» у рамках співпраці з проєктом «Діємо для здоровʼя».

Як вже повідомлялося раніше, у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні» («Діємо для здоровʼя») Лубенським районним осередком Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» спільно з Лубенською міською радою та Комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство «Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» реалізується проєкт «Надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та членам громади з НІЗ та маломобільних груп».

Цим проєктом передбачається придбання такого медичного обладнання:

електронний стетоскоп;

кушетка реабілітаційна для терапії широка з регулюванням висоти жіноча;

кушетка реабілітаційна для терапії широка з регулюванням висоти;

монітор пацієнта.

Відповідно до умов проєкту 23 травня на сайті Лубенської міської ради була оприлюднена інформація про оголошення конкурсу на закупівлю цього обладнання за кошти Проєкту міжнародної технічної допомоги (МТД) «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні». Термін подання пропозицій було встановлено до 03.06.2022 р.

У зв’язку із закінченням цього терміну, 06.06.2022 р. у приміщенні виконавчого комітету відбулося засідання міждисциплінарної робочої групи з питань реалізації проєкту «Надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та членам громади з НІЗ та маломобільних груп», на якому були присутніми заступник Лубенського міського голови Ірина Харченко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі  виконавчого комітету Олена Цох-Карунська,  головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Ірина Курило, директор КП «КНП ЛМЦПМС» Олена Пучка, голова Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України Тетяна Гордієнко та заступник директора з економічних питань КП «КНП ЛМЦПМС Олена Кваша. Крім того, до засідання робочої групи приєдналися онлайн партнер проєкту «Діємо для здоров’я» Левко Довгань та координатор проєкту «Діємо для здоров’я» з питань комунікації із зміни поведінки Марина Брага.

На початку засідання Ірина Харченко подякувала представникам проєкту «Діємо для здоровʼя» за співпрацю та можливість участі у спільному проєкті та запевнила їх у надзвичайній важливості завдань, які стоять перед громадою, щодо його реалізації. У ході засіданні було розглянуто конкурсні пропозиції на закупівлю обладнання та за результатами розгляду після обговорення визначено переможців по закупівлях:

монітор пацієнта – Товариство з обмеженою відповідальністю «Віола Медтехніка»;

кушетка реабілітаційна для терапії широка з регулюванням висоти жіноча – Науково-виробниче приватне підприємство «МЕДПРОМСЕРВІС»;

кушетка реабілітаційна для терапії широка з регулюванням висоти - Науково-виробниче приватне підприємство «МЕДПРОМСЕРВІС».

У зв’язку з тим, що на закупівлю електронного стетоскопа пропозицій від постачальників не надійшло, було прийнято рішення розмістити оголошення на закупівлю повторно.

Після придбання вказане обладнання буде використовуватися в КП «КНП ЛМЦПМС» для надання допомоги найбільш вразливим чоловікам та жінкам з неінфекційними захворюваннями та внутрішньо переміщеним особам, які потребують фізичної адаптації та реабілітації.

Всі присутні висловили сподівання про успішну реалізацію проєкту та втілення у життя ще багатьох спільних ідей.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови