Бібліомікс «Літо на книжкових островах»

9 червня до Лубенської міської бібліотеки для дорослих ім. В. Леонтовича завітала малеча. Другокласники Лубенської ЗШ№1 під пильною опікою класного керівника Світлани Петраш знайомилися з книгозбірнею. І хоч бібліотека для дорослих, дітлахам тут було цікаво, адже після розповіді-путівника про книгозбірню від бібліотекаря Юлії Давиденко, на школярів чекала зустріч з письменницею Ларисою Назаренко, яка пише про дітей та для дітей.

Тож віршовані казки про «Перемогу», «Пташку-бджолоїдку», про «Лінь» стали гарною настановою малечі берегти природу, а ще не лінуватися, бути наполегливими та старанними. Більш змістовно про творчість Лариси Назаренко можна було дізнатись і з книжкової виставки «Веселковий світ», яка діяла у залі.

Познайомилися школярі і з художником –дизайнером Олегом Панченком, родом з Лубен, а наразі гостем нашого міста, та дізнались як ілюструються книги, що таке обкладинка, форзац, анотація друкованого джерела.

А от виступи народної аматорської лялькової студії «Гостинець»  (керівник Тетяна Селюк): коротенькі лялькові мініатюри про Вовка та Лисичку, Бабу Ягу змушували і затамовувати подих, і посміхатись, аплодуючи.

 Отож відгадавши усі загадки, обдарувавши гостей книгозбірні квітами, сфотографувавшись та отримавши маленькі заохочувальні призи, малеча після літніх канікул пообіцяла завітати до книгозбірні знову.

А ми бажаємо юним відвідувачам гарного відпочинку, безтурботного дитинства під мирним небом, яке обов’язково настане. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови