Подаруй посмішку

Світ дитинства – яскравий, динамічний, веселий, сповнений мрій і щирої посмішки. Саме такого дитинства ми хочемо для всіх дітей. Тому й робимо для цього все можливе, адже кожен по своєму наближає перемогу.

Так, працівники галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького 9 червня запросили наших юних містян та діток з Миколаєва, Харкова, Херсона, Чугуєва, Олешок Херсонської області, Балаклії, Лозової  Харківської області.

Своєю щирістю та професіоналізмом художникам із Сєвєродонецька, волонтерам Станіславу Скорику та Жанні Ющенко вдалось об’єднати та залучити до творчого процесу дітей, створюючи на малюнках щиру посмішку. Діти із захопленням спілкувалися та ставили організаторам різноманітні запитання.

Захід відбувся на мажорній ноті під акомпанемент Тимофія Ілюхіна, нашого талановитого акордеоніста. На завершення, малечу пригощали солодощами наданими за сприяння виконавчого комітету Лубенської міської ради .

Дякуємо всім причетним до організації цього заходу, зокрема, Ірині Синенко й Валентині Безверхій, спеціалістам сектору по роботі ОСН.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови