Оперативна інформація станом на ранок 22.06.2022 р.

119  днів українці боронять свою державу від ворога. Військові дії на сході та півдні держави тривають цілодобово. Російський агресор продовжує завдавати ударів по об’єктах інфраструктури у різних регіонах держави.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 22 червня стабільна та контрольована. Цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури продовжується у звичному режимі.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.  Комунальними підприємствами проводяться планові роботи та ліквідація незначних аварій на мережах.

Укотре нагадуємо й попереджаємо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови